Costin Oane este câștigătorul Pack România 2018 pentru creația etichetei Ground Zero Beer.

Câteva cuvinte despre Costin Oane

Costin Oane conduce studio-ul de design și branding, pe care l-a „botezat” BroHouse, fiind în fond un business de familie și care s-a născut din povestea de viață a lui și a fratelui său geamăn Horia. Împreună au o experiență de peste 8 ani si studii de branding în Anglia. Portofoliul de clienţi BroHouse cuprinde nume din ce în ce mai mari din online-ul autohton şi internațional. Prin serviciile lor, echipa BroHouse încercă să ajute brandurile să își găsească și să-și exprime vocea și personalitatea lor.

Cadrul concursului “Think About The Box”

Revista Pack Romania a organizat în parteneriat cu Ground Zero a doua ediție a concursului „Think about the box“. Tema acestei ediții a reprezentat creația și producția etichetei și a ambalajului de tip 4-pack al berii artizanale Ground Zero.

Concursul s-a desfășurat în două etape. În prima etapă s-au ales 3 lucrări dintre creațiile înscrise în concurs, iar în a doua etapă, fiecare designer, a cărui lucrare a fost selectată între finaliste, trebuiau sa faca echipă cu un producător de ambalaje și împreună sa realizeze ambalajul complet. Finaliștii celei de-a doua ediții a concursului Think About The Box au fost: Costin Oane, Irina Ruxandra Patrichi și Cantemir Vieru.

Echipa castigatoare a concursului urma sa castige 2000 Euro.

——

După o evaluare riguroasă a lucrărilor înscrise în concurs, juriul compus din Mihnea Ghilduș, (Dizainăr), Dragoș Motica (Ubikubi), Laura Abrihan (Peggy Production) și Sebastian Bucur (Ground Zero Beer) a selectat lucările celor care au intrat în etapa finală de producție și au făcut echipă cu câte un producător de ambalaje dedicat.

Echipa formată din Costin Oane (fondator BroHouse – agentie de design si branding) și producătorii Romprix și Total CMYK a fost câștigătoarea celei de-a doua ediții a concursului de design și producție de ambalaj, Think About The Box.

Mulțumim #GroundZeroBeer, membrilor juriului și tuturor partenerilor și sponsorilor care au realizat această ediție!

Back

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *